Acasă » Despre

Despre

Bine v-am găsit! Sunt Ioana si ador copiii!!!  Îmi place să pătrund în lumea lor, încerc mereu să-i înţeleg , să le ofer încredere în ei şi mai ales să-i  fac să simta toată dragostea mea! Cred că,  copiii sunt tot ce avem mai de preţ şi trebuie să-i creştem cu toată dragostea si responsabilitatea de care suntem în stare, să le acordăm timpul nostru şi multă, multă răbdare! Ştiu că e foarte greu, poate cel mai greu, dar şi roadele sunt pe măsură. Şi vorba poetului:  Zi şi noapte nimic nu e uşor pe pământ \Căci roua e sudoarea privighetorilor\ Ce s-au ostenit toata noaptea cântând.(Lucian Blaga)

Aşadar, am să încerc aici  să caut tot felul de modalităţi de a le face viaţa mai luminoasă, mai voioasă  şi mai sănătoasă . Sper să va simţiţi bine cu noi! Adică cu mine si cu … Teiuţ 🙂  !


Reclame

2 gânduri despre „Despre

  1. Esti un om minunat Ioana, sa te dezbraci de hainele de adult si sa poti imbraca haina copiilor, mereu si mereu. E un lucru greu intr-adevar, de aceea ma bucur ca te cunosc si pot savura o cafea cu multa placere alaturi de tine si povestile tale. Sper sa invat si eu cat mai multe de la tine.

    Cu bucurie,
    Anca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s