Acasă » Matei » Intâmplări deloc întâmplătoare

Intâmplări deloc întâmplătoare

Multe ne-a mai adus sfârşitul verii, unele îndelung aşteptate, altele nicidecum dorite, cert e ca în doar câteva zile s-au schimbat atâtea..

….. s-au dus zilele scutecului, au rămas doar nopţiile si eu mă tot minunez ce frumos îi şade lui Teiuţ în chiloţei, ba mai şterg si câte o lacrimă pe furiş, căci de-acum am băiat Mare :(. Si totul s-a întâmplat atât de firesc, cum de altfel e si firesc 🙂 . Pur si simplu într-o dimineaţă de joacă pe-afara am auzit: faci p… la gărduleţ! Si de-atunci aşa a rămas 🙂 ! Scurt, simplu si perfect !

…s-au dus nopţile cu suzetă si n-a mai rămas nimic, nici măcar biberonul cu lapte! Insă aici e o poveste mai cu cântec, căci schimbarea a venit după primul accident de motocicletă ( ştiţi voi cele mici din plastic, fără pedale pe care se împing toţi prichindeii). Pe loc plat, într-o simplă curbă, bărbie, limbă muşcată straşnic si restul vi-l închipuiţi singuri…Au fost doua zile interminabile, dar acum totul e mai mult decât perfect 🙂 !

…s-au dus declaraţiile de independenţă singur! singur! singur! Si au sosit declaraţiile de iubire si de smiorcăiala mama te iubesc! sa te duc ca pe bebeluş ! să te-ajute mama!

…pe de-o parte afirmare, despărţire, îndepărtare, pe de-alta tăgadă, supunere si o imensă nevoie de afecţiune!

…si nu-mi mai aflu în inimă decât aste vorbe ale lui Salome: pentru noi părinţii provocarea constă în a-i permite copilului să realizeze actul cel mai dureros pentru fiecare, acela de a creşte si a se diferenţia de noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s