Acasă » Matei » Zeul mersului…

Zeul mersului…

Vreme de două săptămâni nimic nu a mai tulburat liniştea absolută dintre paginile blogului…. Paradoxal, în aceste două săptămâni viaţa noastră a fost mai zgomotoasă ca niciodată, mai activă şi mai obositoare ca oricând.  A sosit timpul Mersului…..

Da, la un an si două săptămâni am făcut primul pas (singur) pe parchet :). Si au urmat alţii şi alţii, încet-încet. La un an şi o lună făceam deja şase- opt paşi de furnică, iar acum trecem dintr-o camera în alta cu paşi de uriaş! Acum chiar suntem Zeul Mersului, deşi noi ne credeam chiar de la primul pas :).

Dimineata ne trezim cu poftă de mers, iar dacă mama a uitat cumva să ascundă săndăluţele de casă şi apucăm să le vedem s-a zis şi cu schimbatul scutecului şi cu îmbrăcatul, căci până nu ne luăm papucii vrăjiţi nu ne lăsăm. Seara ne culcăm tot cu gândul la plimbări şi doar o baie lungă şi relaxantă ne mai ostoieşte dorul de mers. Iar peste zi pluteşte un entuziasm nemaiîntâlnit, o grabă frenetică de a ne deplasa şi mai mult şi mai repede … E un spectacol incredibil de care nu ne mai săturam!

Afară e puţin altă poveste… Aici explorarea bate mersul şi mama şi tata se cocoşeaza din greu la fiecare pietricică, floare, frunză, băţ…..baltă, noroi, gunoaie 😦 etc, etc.

Solicitant, obositor, greu? Da, trei cuvinte cheie ale acestui timp. Minunat, extraordinar, fabulos? Da, trei cuvinte magice ale copilăriei.

Voi cum ati facut primii pasi ?

6 gânduri despre „Zeul mersului…

  1. Felicitari, ma bucur pentru voi! Ioana, povestesti asa de frumos, incat parca mi-e dor de vremea cand si piticii mei faceau primii pasi. A fost o senzazie minunata. Pupici dulci:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s